Tre midnattsgrøss

M&B Tre midnattsgrøssDenne boka inneholder tre historer – en av hver av Marg & bein-forfatterne:

Skyggene i skogen av Arne Svingen:

To søsken befinner seg i en bunker langt under bakken. Og de har vært der lenge. De har ingen anelse om hva som har skjedd på overflaten, det eneste de vet er at noe forferdelig har skjedd. Finnes verden slik de kjente den? En dag hører de tunge trinn på overflaten. Skal de våge seg opp? Tenk om foreldrene fortsatt lever? Men så forsvinner lyset i tilfluktsrommet og de må ta en særdeles farlig avgjørelse.

Charlie Charlie av Jon Ewo:

Dere har alle sikkert spilt Charlie Charlie. Det er spennende og morsomt. Av og til får du uventede svar, men som regel betyr det bare at en av kompisene dine har lurt deg og fått blyantene til å bevege seg. Men hva om Charlie Charlie er virkelig? At du faktisk kan risikere å få kontakt med noen der – på den andre side? Hvilken avgrunn åpner seg da….

Mentalsykehuset av Ingunn Aamodt:

Tvillingene Johannes og Johanna tar seg inn på det nedlagte mentalsykehuset en sen høsthveld. Planen er å overnatte der. Men det skal de komme til å angre bittert på. For de grufulle tingene som hendte der for mange år siden skjer fremdeles, når natta faller på.

Kjøp boka

%d bloggere liker dette: